Sijoitustilinpäätös 2016

Category: Investment — admin at 16:31 EET in January 1, 2017

Vuoden sijoitustuottoni, 10.09 %, on seitsemän vuoden aikajänteellä 4. paras. Talletusmäärissä jäin tavoitteesta, koska Helsinki ja Amerikka. Tällä hetkellä kulutus on laskettu matalalle, joten saavutan kyllä tavoitetta, mutta nyt pitäisi sitten vielä malttaa olla tekemättä reissuja tai muuta kallista ennen kevätkesää.

Sijoitussuunnitelmaan ei tullut muutoksia. Vuokra-asuminen on osoittautunut ainakin tällä erää hyväksi ratkaisuksi, kun voimme vaivattomasti asua hyvällä paikalla ja olemme myös saaneet sisustettua asunnon kivaksi.

Satelliittisijoitukseni Fortum ja HCP Quant ovat edelleen salkun heikoimmin tuottaneet arvopaperit. HCP Quant on ollut salkussani nyt 2.5 vuotta ja Fortum n. 1.5 vuotta. Katsellaan nyt kuitenkin vielä ainakin vuosi tai pari.

Kirjoitan erillisen postauksen kuluneen vuoden muista tapahtumista sekä maalailen tavoitteita seuraavalle vuodelle.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>