USA-rapsa ja 9 vuotta yhteiseloa

Category: Culinarism, Johanna, Travel — admin at 13:37 EEST in June 18, 2016

Kaksi kuukautta takana asumista Helsingissä ja nyt alkaa viimein olla pöytä puhdas akuuteista hommista, vaikkakin asunnon ehostaminen on vielä erittäin kesken. Vaatekaappi pois, uusi kirjahylly, uusi löhöilyalusta ja sitä rataa. Toivottavasti parin kuukauden päästä ollaan jo lähellä valmista. Johannakin sai töitä GSK:lta, joten asiat ovat mallillaan.

USA-raportti valmistui. Olen sekä kuviin että tekstiin varsin tyytyväinen, joten lukemaan siitä!

Koodauspuolella kerkesin tehdä parinkymmenen tunnin projektit Go- ja ReactJS-kielillä. 23andMe-geenitutkimus kertoi, että minulla on kohonnut, mutta ei korkea, perinnöllinen alttius sairaudelle, johon mummuni ja isomummunikin sairastuivat vanhoilla päivillään. Ilmeisesti testi osaa siis kertoa ihan oikeita tuloksia, mutta eipä testi kyllä minulle varsinaisesti mitään uutta tietoa antanut. Terveysasiat eivät tunnu minua tällä hetkellä oikein kiinnostavan, vaikka ainahan ne pitäisi.

Vietimme 9-vuotispäivää venäläisessä ravintolassa, Saslikissa, jota pitää kyllä kehua. Interiööri, palvelu ja trubaduurit olivat verrattomia. Erinomaista ruokaa oli paljon ja monipuolisesti. Tuskin tulee kuitenkaan ihan heti käytyä toiste, mutta kertaelämyksenä tämä oli mainio paikka. Muita hyviä ravintoloita viimeiseltä parilta kuukaudelta ovat olleet Georgian House ja Kabuki. Mainittakoon vielä Ateljé Finne ja kotikatumme Singapore keskivertoa parempina paikkoina.

UE Boom 2 tuo iloa piknikeille ja TV-ohjelmarintamalta pitää suositella Kaarlen Maailmaa.

Vaikuttaa siltä, että tämä kesä menee töiden merkeissä, joten pidemmät reissut jäänevät välistä vähäksi aikaa.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>