Viikko Kuopiossa ja aurinkoa ei näy

Category: Movie, Travel — admin at 22:01 EEST in July 14, 2015

Taakse jäi 148 yötä Barcelonaa, tai siis 2 yötä Málagaa, 1 yö Granadaa, 1 yö Rondaa, 1 yö Arcos de la Fronteraa, 3 yötä Sevillaa, 1 yö Bourg-Madamea, 1 yö Lourdesia, 1 yö San Sebastiania, 1 yö Bilbaota, 1 yö Espinavellia, 1 yö Rosesia, 2 yötä Tekirovaa ja 132 yötä Barcelonaa. Kylässä kävi 25 vierasta, juoksukilometrejä kertyi 317 ja Lidlin 59 sentin valkoviiniä kului seitsemän litraa.

Viikko tuli nyt täyteen asumista Kuopiossa. Aivan mahtavaa on ollut viettää lomaa ilman tiukkoja aikatauluja. Vaikka aika onkin kulunut asunnon muuntamisessa uuteen asentoon ja kaikenlaisten “teen sitten Kuopiossa” -hommien parissa, niin vapaus valita mitä tekee, on huippua.

Päivittelin Elämää Barcelonassa -artikkeliin uusimmat kuvat ja tuntemukseni. Sain myös Valencian matkaraportin juuri valmiiksi.

Vaikka kaupungissa puhutaan ensimmäisenä kielenä katalaania, niin espanjalla pärjää oikein hyvin. Enhän minä kyllä espanjaakaa kovin hyvin oppinut, mutta perusarjesta selvittiin. Ravintolarintamalta odotin hieman enemmän, mutta tokihan viiden miljoonan kaupungissa testattavaa riittää. Barcelona on ihanteellinen lomakohde, mutta kyllä minä arkea taidan mielummin Suomessa elää. Oli kuitenkin mahtava kokemus elää niin suuren kaupungin keskustassa. Laskin että 400 m säteellä kämpästämme oli 19 ruokakauppaa ja ravintoloita yli sata. Täällä Kuopiossa samanpituisen säteen sisällä tulos on 0 ja 1.

Tavarat lähetettiin lopulta Parcel2Go-palvelun kautta, eikä siis SendMyBag:n kautta, kuten aiemmin annoin ymmärtää. Parcel2Go oli yli puolet halvempi kuin SendMyBag. Kaikki kolme pakettia sisältäen myös tietokonenäytön tulivat ehjinä perille.

Työt alkavat kuuden yön päästä. Vielä ehtii puuhailla omia projekteja, mutta viikonloppuna lähdemme luultavasti pohjoiseen porukoita morjestamaan. Andalusian ja Wien-Krakova-reissun matkaraportit ovat ainakin työjonossa.

Katsottiin Charlie Chaplinin The Great Dictator.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>